Skip to content

MATCHDAG: IK Brage – Landskrona BoIS

SUPERETTAN

MATCHDAG: SÖNDAG
VI MÖTER: LANDSKRONA BOIS
PLATS: BORLÄNGE ENERGI ARENA
MATCHENS FÖRETAG: LYKTA PRODUKTION
MATCHSTART: 15:00
BILJETTINFORMATION: KÖP DIN BILJETT HÄR
TV/WEBBSÄNDNING: VIA DISCOVERY+

Idag, söndag, kl.15:00 är det dags för hemmamatch igen då vi tar emot serieledande Landskrona BoIS på Borlänge Energi Arena.

”Arbetet vi gjort på träningsplanen hittills har betalat sig i poäng, det är inte alltid det gör det på kort sikt. Det visar för oss själva att vi är på rätt väg i det vi vill göra.”

William Bergendahl inför Landskrona BoIS på Vallen. Läs hela intervjun HÄR.

Det är två obesegrade lag som möter varandra idag, vilket blir en fin värdemätare. Det väntas en hel del folk på Vallen denna soliga söndag, så passa på att köpa din matchbiljett i förväg via webben HÄR.

Evenemangsinformation till dig som ska se matchen på plats på Borlänge Energi Arena:

  • Arenan öppnar: kl.14:00
  • OBS: I enlighet med myndigheternas beslut råder det fortsatt totalt väskförbud på evenemang i Sverige. Inga väskor är alltså tillåtna, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag för skötväska till små barn.
  • Biljetter: köper du som sagt billigast och enklast i förväg via webben: https://ikbrage.ebiljett.nu
  • Vi utför biljettkontroll till sittplatsläktarna. Du behöver således ha en sittplatsbiljett till rätt läktare/sektion.
  • Barn/ungdomar upp till och med 19 år går in gratis till hemmaståplats. Nytt för denna säsong är att du behöver hämta ut din ungdomsbiljett via webben, och det gör du genom att gå in på ikbrage.ebiljett.se och under kategorin Ungdom 0-19 år skriver du in koden: Brage4life (Välj sedan vilken läktare du vill stå på samt ange ålder). Om du är aktiv i Brageklacken på Västra ståplats (Evertläktaren) väljer du sektionen ”Västra läktaren”. Vill du stå på familjeläktaren (ICA Maxi-läktaren) så väljer du sektionen ”Östra läktaren”. Vi önskar att yngre barn och familjer står på hemmasektionen på östra ståplats (d.v.s. den norra sidan på ICA Maxi läktaren) – vilket vi kallar ”familjeläktaren”. Föräldrar till barn som går in gratis till ståplats behöver köpa egen biljett. OBS: Var redo att visa giltig ID/legitimation för att intyga in din ålder i entrén.

Mer information kring bland annat entréer samt vad som gäller under IK Brages matchevenemang läser du här.

Officiell matchuppladdning sker hos våra vänner Pitcher’s i Borlänge som erbjuder Burgare + dryck för 150kr – Öppet från kl.12:00.

Matchens presenteras i samarbete med matchens företag: Lykta Produktion

Vi ses på Vallen – Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.