Skip to content

Matchdag: IK Brage – Norrby IF

Idag, lördag, spelar vi den sista matchen innan sommaruppehållet, då Norrby IF gästar Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen.

Matchen startar kl.13:00 och du köper din biljett via webben här.

”Det är fantastiskt kul att det blir liv och rörelse runt hemmamatcher, och att folk engagerar sig i Brage. Spelarna känner av det stödet, vi får en extra spelare av det. Det är väldigt glädjande.”

Klebér Saarenpää inför matchen mot Norrby. Läs hela intervjun här.
  • Arenan öppnar kl.12:00 – Inpassering för hemmapublik samt övrig sittplatspublik sker via Huvudentrén på södra sidan.
  • Du köper din biljett enklast via webben här – det är både billigare och du slipper köerna till biljettkassan. Vill du ändå köpa din biljett på plats öppnar biljettluckorna kl.11:30.
  • Gratis inträde för barn/ungdomar: Tillsammans med våra hållbarhetspartners erbjuder vi gratis inträde för barn/ungdomar under 20 år (OBS! Gäller endast Bragesupportrar till hemma-ståplats). Ingång sker via den vänstra grinden i Huvudentrén på södra sidan (mot Borlänge Centrum).
  • Bortasupportrar: Du som bortasupporter köper biljett till matchen via webben här.
  • Kontantfri arena: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen är en kontantfri arena. Vi tar endast emot kortbetalningar och swish.

Matchens företag: XXL – Vår nya partner XXL kommer vara på plats och dela ut giveaways samt lotta ut en SUP-bärda och en sparkcykel bland er biljettköpare. Missa inte XXL:s öppningsfest i Kupolen som startar torsdagen den 2:a juni!

Nu avslutar vi vårsäsongen på bästa sätt – ALLA TILL VALLEN!

IK Brage – Norrby IF
Datum: Lördag 28 maj
Plats: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen
Matchstart: 13:00
Köp din matchbiljett här.

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.