Skip to content

MATCHDAG: IK Brage – Örebro SK

Idag, måndag, är det äntligen dags för Superettanpremiär i Borlänge!

Klockan 19:00 sparkar vi igång säsongen på riktigt på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen, då Örebro SK kommer på besök.

”Jag önskar att vi alla kan få en typ av nystart tillsammans direkt från seriestart, då tänker jag på supportrarna, vi i klubben, Borlänge, Dalarna. Att vi får komma samman efter dessa pandemiår, det är ganska bra tajming för supportrarna med ett nytt Brage på spelar- och ledarsidan. Förhoppningsvis kan vi växa tillsammans. Jag hoppas att så många som möjligt tar sig till Vallen och är lite nyfikna på vilka vi är och vill vara en del av bygget för att bli starkare framöver.”

– Klebér Saarenpää inför matchen. Läs hela intervjun här.
  • Arenan öppnar kl.18:00 och vi förväntar oss en hel del folk på Vallen. Inpassering för hemmapublik samt övrig sittplatspublik sker via Huvudentrén på södra sidan.
  • Gratis inträde för barn/ungdomar: Tillsammans med våra hållbarhetspartners erbjuder vi gratis inträde för barn/ungdomar upp till 19 år (OBS! Gäller endast till hemma-ståplats). Ingång sker via den vänstra grinden i Huvudentrén på södra sidan (mot Borlänge Centrum).
  • Bortasupportrar: Bortasupportrar köper sina biljetter via webben på: https://ikbrage.ebiljett.nu/ – Där köper du biljett till ”Ståplats borta” som är östra läktaren. Entré sker endast via bortainsläppet på syd-östra sidan på arenan. Varmt välkomna!
  • Kontantfri arena: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen är en kontantfri arena. Vi tar endast emot kortbetalningar och swish.

Matchens företag: Allkontor

Nu drar allvaret igång – ALLA TILL VALLEN!

IK Brage – Örebro SK

Datum: Måndag 4 april

Plats: Borlänge Eneri Arena Domnarvsvallen

Matchstart: 19:00

Köp din matchbiljett här.

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.