Skip to content

Matchdag: IK Brage – Örgryte IS

Idag, söndag, är det dags igen för hemmamatch på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen, då Örgryte IS kommer på besök till Borlänge, matchstart kl.13:00.

”Vi känner att vi har supportrarna med oss – och det ger oss extra energi. Det är jätteviktigt att så många som möjligt kommer till Vallen på söndag.”

– Niklas Söderberg inför matchen. Läs hela intervjun här.
  • Arenan öppnar kl.12:00 – Inpassering för hemmapublik samt övrig sittplatspublik sker via Huvudentrén på södra sidan.
  • Du köper din biljett enklast via webben här – det är både billigare och du slipper köerna till biljettkassan. Vill du ändå köpa din biljett på plats öppnar biljettluckorna kl.11:30.
  • Gratis inträde för barn/ungdomar: Tillsammans med våra hållbarhetspartners erbjuder vi gratis inträde för barn/ungdomar under 20 år (OBS! Gäller endast till hemma-ståplats). Ingång sker via den vänstra grinden i Huvudentrén på södra sidan (mot Borlänge Centrum).
  • Bortasupportrar: Bortasupportrar har sin sektion på Östra Ståplats. Inpassering sker via Syd/Östra Entrén i direkt anslutning till Östra läktaren. Biljetter köps via webben på: https://ikbrage.ebiljett.nu/ 
  • Kontantfri arena: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen är en kontantfri arena. Vi tar endast emot kortbetalningar och swish.

Matchens företag: Miljönären

Varmt välkomna – ALLA TILL VALLEN!

IK Brage – Örgryte IS

Datum: Söndag 8 maj

Plats: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen

Matchstart: 13:00

Köp din matchbiljett här.

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.