Skip to content

MATCHDAG: IK BRAGE – ÖSTERSUNDS FK

Solen skiner över Borlänge och idag, söndag, kl.15:00 är det dags för match hemma på Vallen igen då Östersunds FK kommer på besök.

SUPERETTAN

MATCHDAG: SÖNDAG
VI MÖTER: ÖSTERSUNDS FK
PLATS: BORLÄNGE ENERGI ARENA
MATCHENS FÖRETAG: HARSCO ENVIRONMENTAL
MATCHSTART: 15:00
BILJETTINFORMATION: KÖP DIN BILJETT HÄR
TV/WEBBSÄNDNING: VIA DISCOVERY+

”Vi vill ha variation i våra anfall, snabba anfall där vi spelar igenom deras press i variation med längre anfall där vi trycker ner dem.”

– William Bergendahl inför Östersunds FK hemma – LÄS HELA INTERVJUN HÄR

Försäljningen av förköpsbiljetterna till matchen rullar på och det väntas därmed en hel del folk på Vallen denna soliga söndag, så passa på att köpa din matchbiljett i förväg via webben HÄR.

Evenemangsinformation till dig som ska se matchen på plats på Borlänge Energi Arena:

  • Arenan öppnar: kl.14:00
  • OBS: I enlighet med myndigheternas beslut råder det fortsatt totalt väskförbud på evenemang i Sverige. Inga väskor är alltså tillåtna, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag för skötväska till små barn.
  • Biljetter: köper du som sagt billigast och enklast i förväg via webben: https://ikbrage.ebiljett.nu
  • Vi utför biljettkontroll till sittplatsläktarna. Du behöver således ha en sittplatsbiljett till rätt läktare/sektion.
  • Barn/ungdomar upp till och med 19 år går in gratis till hemmaståplats. Nytt för denna säsong är att du behöver hämta ut din ungdomsbiljett via webben, och det gör du genom att gå in på ikbrage.ebiljett.se och under kategorin Ungdom 0-19 år skriver du in koden: Brage4life (Välj sedan vilken läktare du vill stå på samt ange ålder). Om du är aktiv i Brageklacken på Västra ståplats (Evertläktaren) väljer du sektionen ”Västra läktaren”. Vill du stå på familjeläktaren (ICA Maxi-läktaren) så väljer du sektionen ”Östra läktaren”. Vi önskar att yngre barn och familjer står på hemmasektionen på östra ståplats (d.v.s. den norra sidan på ICA Maxi läktaren) – vilket vi kallar ”familjeläktaren”. Föräldrar till barn som går in gratis till ståplats behöver köpa egen biljett. OBS: Var redo att visa giltig ID/legitimation för att intyga in din ålder i entrén.
  • Nytt serveringstält på Vallen: En glädjande nyhet, som var på plats redan under förra hemmamatchen, är att vi nu har ett serveringstält bakom västra läktaren. Där hittar ni den nya Bragebaren samt möjlighet att köpa vår snygga merch.

Mer information kring bland annat entréer samt vad som gäller under IK Brages matchevenemang läser du här.

Officiell matchuppladdning sker hos våra vänner Pitcher’s i Borlänge som erbjuder Burgare + dryck för 150kr – Öppet från kl.12:00.

Matchens presenteras i samarbete med matchens företag: Harsco Environmental

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.