Skip to content

Matchdag: IK Brage – Östersunds FK

Matcherna duggar tätt och idag, onsdag, är det match hemma på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen då Östersunds FK gästar oss.

Bragehösten har kommit till Borlänge och vi kör igång med matchstart kl.19:00 hemma på Vallen.

”Det viktiga är att vi sätter tryck på dem, så de inte får stå ostörda och spela sina bollar i kanalerna, som de vill göra. Vi vill sätta lite press på dem, så vi snabbt kan vinna tillbaka bollen.”

Janne Mian inför matchen. Läs hela intervjun här.

  • Arenan öppnar kl.18:00 – Inpassering för all publik sker via Huvudentrén på södra sidan.
  • Du köper din biljett enklast via webben här – det är både billigare och du slipper köerna till biljettkassan. Vill du ändå köpa din biljett på plats öppnar biljettluckorna kl.17:30
  • Gratis inträde för barn/ungdomar: Barn/ungdomar upp till och med 19 år går fortsatt in gratis till ståplats. All inpassering sker via huvudentrén i dagens match och grindarna stängs 30min in på första halvlek. OBS: Föräldrar till barn som går in gratis till ståplats behöver köpa egen ståplatsbiljett. Vi önskar även att alla föräldrar har uppsikt över era barn, då vi inte vill ha massa spring och lek på läktarna.
  • Bortasupportrar: Bortasupportrar har tillgång till egen sektion på Östra Ståplats. Inpassering sker via huvudentrén på södra sidan. Ni behöver sedan gå runt för att komma till Östra ståplats. Biljetter köps via webben på: https://ikbrage.ebiljett.nu/
  • Kontantfri arena: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen är en kontantfri arena. Vi tar endast emot kortbetalningar och swish.

Matchens företag: Svensk Fastighetsförmedling

Bragehösten har kommit till Borlänge – ALLA TILL VALLEN!

IK Brage – Östersunds FK
Datum: Onsdag 3 augusti
Plats: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen
Matchstart: 19:00
Köp din matchbiljett här.

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.