Skip to content

Matchdag: IK Brage – Trelleborgs FF

Idag, söndag, kl.15:00 är det dags för årets Gratismatch hemma på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen, vilket innebär att vi erbjuder all publik gratis inträde till dagens match mot Trelleborgs FF!

”Publiken betyder oerhört mycket. Det blir en helt annan typ av motivation för oss spelare när vi hör och ser så många som hejar på oss, man vill ju såklart inte göra dem besvikna. Det får en att lägga i en extra växel…Alla till Vallen är det som gäller. Vi spelare kommer att ge 110 procent och göra allt för att ta hem tre poäng.”

Pontus Rödin inför dagens match. Läs hela intervjun här.
  • Arenan öppnar kl.14:00 – Inpassering för all publik sker via Huvudentrén på södra sidan.
  • GRATIS INTRÄDE FÖR ALL PUBLIK – Ingen biljett behövs.
  • Fri placering på arenan (OBS: Säsongskortsinnehavare har sin plats) – Säsongskortsinnehavarnas platser är uppmärkta och dessa är avsatta för den som har innehar säsongskortsplatsen. I övrigt är det fri placering på arenan. Kom i tid då det väntas mycket folk till dagens match!
  • Det här händer i samband med Gratismatchen – Vi kommer ha besök av en DJ utanför arenan som kommer skapa stämning innan matchen, samt att Burgarbussen kommer flippa burgare för dem som är hungriga. I samarbete med Kandy’z kommer vi även dela ut godis till de yngre barnen, samt att ICA Maxi tillhandahåller en upplåsbar fotbollsplan (inne på arenaområdet) där alla barn kan spela fotboll.
  • Vi hyllar Pontus ”Hinken” Hindrikes: Innan matchstart hyllar vi Pontus ”Hinken” Hindrikes som valde att avsluta sin elitkarriär efter förra säsongen. 11 år och 270 matcher i seniorsammanhang för Brage blev det för Hinken.
  • Kontantfri arena: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen är en kontantfri arena. Vi tar endast emot kortbetalningar och swish.

Matchens företag: AB Stora Tunabyggen

Ta med alla du känner, idag finns inga ursäkter – Det ska bli säsongens största publikfest – ALLA TILL VALLEN!

IK Brage – Trelleborgs FF
Datum: Söndag 18:e september
Plats: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen
Matchstart: 15:00
GRATIS INTRÄDE!

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.