Skip to content

Matchdag: IK Brage – Utsiktens BK

Ikväll, måndag , kl.19:00 är det dags för revansch hemma på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen, då Utsiktens BK gästar Borlänge.

”Vi har pratat om att vi ska revanschera oss efter förlusten mot dem, men energi och motivation är aldrig ett problem i det här gänget. Det handlar om att vi lär oss och gör rätt saker utifrån vad matchen kräver för att vi ska kunna plocka med oss en bra prestation som ska ge oss poäng.”

Klebér Saarenpää inför matchen. Läs hela intervjun här.
  • Arenan öppnar kl.18:00 – Inpassering för all publik sker via Huvudentrén på södra sidan.
  • Du köper din biljett enklast via webben här – det är både billigare och du slipper köerna till biljettkassan. Vill du ändå köpa din biljett på plats öppnar biljettluckorna kl.17:30.
  • Gratis inträde för barn/ungdomar: Barn/ungdomar upp till och med 19 år har gratis entré till ståplats. All inpassering sker via huvudentrén. OBS: Föräldrar till barn som går in gratis till ståplats behöver köpa egen ståplatsbiljett. Vi önskar även att alla föräldrar har uppsikt över era barn, då vi inte vill ha massa spring och lek på läktarna.
  • Kontantfri arena: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen är en kontantfri arena. Vi tar endast emot kortbetalningar och swish.

Matchens företag: Dalarnas Försäkringsbolag

Borlänge bjuder på ett fantastiskt höstväder – Så nu är det dags att visa vad Bragehösten handlar om, både på planen och på läktaren!

IK Brage – Utsiktens BK
Datum: Måndag 5 september
Plats: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen
Matchstart: 19:00
Köp din matchbiljett här.

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.