Skip to content

MATCHDAG: Sandvikens IF – IK Brage

Idag, lördag, kl.13:00, spelas säsongens första GävleDala-derby då vi ställs mot nykomlingen Sandvikens IF på Jernvallen.

SUPERETTAN

MATCHDAG: LÖRDAG
VI MÖTER: SANDVIKENS IF
PLATS: JERNVALLEN
MATCHSTART: 13:00
BILJETTINFORMATION: KÖP DIN BORTABILJETT HÄR
TV/WEBBSÄNDNING: VIA DISCOVERY+ HÄR

”Vi ska använda besvikelsen från Örebromatchen som energi, vi ska visa en revanschlusta och att vi är där för att ta tre poäng.

Cesar Weilid inför Sandvikens IF på Jernvallen. Läs hela intervjun här.

Evertläktaren anordnar bussresa till dagens match och det ser ut att bli över 100-talet grönvita supportrar på plats. Du som åker till Sandviken köper din bortabiljett här under kategorin Bortalag.

Om du inte är på plats på Jernvallen sänds matchen via Discovery+. Vill du se den tillsammans med andra Bragevänner samlas vi i sedvanlig ordning på Pitcher’s i Borlänge, som erbjuder alla grönvita fina 20% rabatt på notan.

Idag är det även dags för IK Brage att kliva in i GävleDala Trophy. För första gången någonsin spelar de tre stora föreningarna i GävleDala-området i samma serier på både dam- och herrsidan. Konceptet innebär att Brage, Sandviken och Gefles poäng både i Superettan och Division 1 Norra damer sammanställs i en separat derbytabell, för att sedan kora den bästa klubben av GävleDala.

Radio Sandviken 89,9mhz livesänder dagens match. Uppsnack och intervjuer från 12:45 – Lyssna här.

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.