Skip to content

Gratismatchen 2024 – stötta årets viktigaste match!

IK Brage – Gefle IF

Fredagen den 28:e juni kl.19:00

Borlänge Energi Arena

Det har blivit dags att presentera årets Gratismatch på Vallen och i år går den av stapeln fredagen den 28:e juni kl.19:00 mot Gefle IF i omgång 14 av Superettan.

Matchen spelas därmed under självaste Dalecarlia Cup, vilket är som upplagt för en riktig publiksuccé och fotbollsfest utöver det vanliga i Borlänge!

För IK Brage är denna match mer än bara en match. Den är en livsviktig händelse för klubbens överlevnad ekonomiskt och som ett tillfälle att enas för elitfotbollen i Borlänge och Dalarna. Alla intäkter från matchen går direkt till att stötta IK Brage och återställa det egna kapitalet i klubben, en viktig investering för framtida generationer och en förutsättning för att vi ska driva verksamheten vidare.

Gratismatchen innebär att all publik har gratis inträde till matchen. Det är ett väldigt stort intresse inför denna match och vi både tror och hoppas på fullsatt! För att underlätta för alla behöver du därför hämta ut en gratisbiljett till matchen, detta för att du på förhand ska kunna säkra din plats till matchen. Du kan hämta ut din gratisbiljett redan nu via webben HÄR.

För att göra´Gratismatchen möjlig behöver vi din hjälp. Du kan dels genom dig själv och/eller via ditt företag bidra och stötta klubben via gratismatchen. Som privatperson eller företag bidrar du med X antal kronor per besökare. Lägger du som privatperson till exempel 10 öre per åskådare så stöttar du klubben med max 450 kr. Lägger ditt företag exempelvis 2kr per besökare så stöttar du med max 9 000 kr.

Vi behöver verkligen ditt stöd, och ditt bidrag gör skillnad – REGISTRERA DITT BIDRAG HÄR!

Du som stöttar oss via Gratismatchen är med i utlottningen av ett gäng fina priser. Dessa presenteras löpande via våra sociala medier samt här nedan.

ALLA TILL VALLEN!

Vad räcker ditt bidrag till?

10 öre (450 kr)= 3 entré­biljetter
Genom att stötta gratismatchen med 10 öre ger du exempelvis 3 personer möjligheten att gå på matchen.

50 öre (2250 kr) = 2st par målvakts­handskar
Genom att stötta gratismatchen med 50öre motsvarar det exempelvis 2st målvaktshandskar.

1kr (4500 kr) = 1st tränar­utbildning.
Kostnaden för att exempelvis utbilda en av våra ungdomsledare.

2 kr (9000 kr) = 16st nya bollar till ett lag
Genom att stötta gratismatchen med 2kr motsvarar det exempelvis 16 nya fotbollar till ett av våra lag.

Se vilka som är med och stöttar oss – registrera ditt bidrag här!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.