Skip to content

IK Brage lanserar ny webshop tillsammans med Company Line

Premiären av Superettan 2024 är spelad och en mycket efterlängtad säsong är i gång.

I samband med ligastarten presenteras även en nyhet för våra grönvita supportrar när vi tillsammans med Company Line lanserar klubbens nya officiella webshop. Under senaste tiden har vi tillsammans arbetat fram ett nytt och modernt sortiment som ska lyfta klubbens namn och färger på läktare och till vardags.

Vi har lång erfarenhet av profilprodukter till idrotten och vi ser fram mot att arbeta tillsammans med en så anrik klubb som IK Brage för att ta fram produkter som klubbens supportrar kan bära med stolthet.

Anders Nejdsäter, ansvarig säljare på Company Line

Company Line är från och med säsongen 2024 stolt samarbetspartner till IK Brage och vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap som ska lyfta klubbens varumärke på den svenska fotbollscenen ytterligare. Tillgänglighet, kvalitet och leverans är tre viktiga delar som Company Line jobbar efter för att motsvara efterfrågan från våra supportrar.

”Vi har länge tittat över våra olika affärsben och med Companyline får vi en professionell souvenirpartner med möjlighet till att ta fram flera spännande nyheter men även tidigare favoriter som efterfrågas. Vi är spända inför framtiden och hoppas att våra supportrar är nyfikna och engagerade i vår nya webbhandel.”

Stefan Sens Laszlo, Affärsansvarig IK Brage

Den nya webshopen lanseras idag, den 5:e april – Tillsammans är vi IK Brage!

– Till IK Brages nya webshop –

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.