Hemmalagets Henry Sletsjøe som stod för Brages enda mål i matchen:

”Skönt. Efterlängtat vara här, det ska vara vår hemmaborg och vi är starka här. Vi har ett bra ”go” laget, och ett bra momentum, vi är trygga här”.

…vad publikstödet betydde:

”Det var bra stöd, en fin dag och en match mellan två bra lag”.

…att vi har gjort mål i alla matcher:

’”Det har jag inte tänkt på. Men vi är inte helt nöjda, vi måste vara mer distinkta framför mål. Vi vill öka antalet mål”.

…om samspelet i din lagdel, där bland annat Jakob Stensson var tillbaka:

”Han är bolltrygg och en ledare på plan. Vi har en trygg backlinje och ett bra försvar från målvakt, försvar, mittfält till anfall”.

…om målet i andra halvlek som betydde 1-1:

”Chris har en bra fot. Vi fyller på olika ytor i straffområdet. Bollen träffade mellan huvudet och axeln och den gick upp in i krysset”.

….om att det var en del målchanser från båda lagen, men där försvarsspelet oftast var bättre än anfallsspelet:

”Inget av lagen har den rätta kvaliteten i straffområdet idag”.

…om sin egna match, där han var en av de som sprang mycket och även hade ett par halvchanser att göra något ytterligare mål:

”Det blev många löpmeter för mig och laget. Men vi är inte riktigt samspelta än. Jag tror att det inte dröjer alltför länge (innan samspelet finns där)”.

Christopher Redenstrand om hur han sammanfattar matchen….

”Vi hade en dålig inledning och går bort oss när de gör 0-1 med ett distinkt avslut.  Sedan tycker jag att vi höjer oss efter en kvart och tar över, och har en tro på det”.

….om att det var en match med mycket inlägg från båda lagen, som ofta rann ut i sanden:

”Vi kommer till många lägen och har inte varit så bra att leverera på fasta”. ”Men Henry får en otrolig nick när han gör målet”.

….om att tempot efterhand gick ner i andra halvlek, och att det såg ut som båda lagen då var nöjda med ett kryss;

”Vi hade en bra period vid 1-1 målet, och är bra med bollen. Som helhet är jag ganska nöjd, men surt att vi inte får tre poäng. Vi är inte nöjda med en poäng, och skapade tillräckligt för att vinna”.