Skip to content

Varmt välkomna Johanna och Hilda

Foton: Henrik Hansson

Vi är väldigt glada över att kunna presentera två nyförvärv till damerna. Varmt välkomna säger vi till Johanna Rundström och Hilda Forsling Collén, båda födda 2003 och kommer närmast från Korsnäs IF.

Sportchef Robyn Decker om Johanna Rundström:

-Vi är otroligt glada över att ha gjort klart med Johanna. Hon tränade med oss under november månad, och har varit lite till och från under de första två månaderna av 2023. Vi har äntligen hittat en bra lösning så att Johanna kunde ta steget och tacka ja till IK Brage. I Johanna får vi en löpstark spelare med bra fötter och bra syn på spelet. Hon kan användas på flera olika positioner och vi ser henne som en bra förstärkning till både backlinjen och mittfältet. Jag tycker att Johanna är en spelare som har gått under radarn de senaste åren och hon kommer att imponera på väldigt många under 2023.

Decker om Hilda Forsling Collén:

-Vi är väldigt glada över att kunna presentera en förstärkning på målvaktssidan. Hilda var också och tränade med oss i november. Hon imponerade stort med några otroliga räddningar under dessa träningar och vi kände att Hilda var en målvakt vi vill ha hos oss. Hon visade professionalitet och fokus från första träningen och vi ser väldigt mycket fram emot de stora kliv vi vet att hon kommer att ta hos oss.

Välkomna in i Bragefamiljen – Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.