Skip to content

Matchdag: IK Brage – Östers IF

Idag, söndag, kl.15:00 smäller det hemma på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen då det är dags för toppmöte mot Östers IF.

”Det gäller att vi är med från start och att vi tar tag i taktpinnen direkt. Vi vill visa alla fans och publiken att vi verkligen vill detta, att vi går för segern. Får vi med oss stödet från läktarna kommer vi få enorm energi av det också som förhoppningsvis kan leda till tre poäng.”

Johan Arvidsson inför matchen. Läs hela intervjun här.
  • Arenan öppnar kl.14:00 – Inpassering för all publik sker via Huvudentrén på södra sidan.
  • Du köper din biljett enklast via webben här – det är både billigare och du slipper köerna till biljettkassan. Vill du ändå köpa din biljett på plats öppnar biljettluckorna kl.13:30
  • Gratis inträde för barn/ungdomar: Barn/ungdomar upp till och med 19 år har gratis entré till ståplats. All inpassering sker via huvudentrén. OBS: Föräldrar till barn som går in gratis till ståplats behöver köpa egen ståplatsbiljett. Vi önskar även att alla föräldrar har uppsikt över era barn, då vi inte vill ha massa spring och lek på läktarna.
  • Kontantfri arena: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen är en kontantfri arena. Vi tar endast emot kortbetalningar och swish.

Matchens företag: SSAB

Ditt stöd betyder allt, hoppas vi ses på plats – ALLA TILL VALLEN!

IK Brage – Östers IF
Datum: Söndag 21 augusti
Plats: Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen
Matchstart: 15:00
Köp din matchbiljett här.

Tillsammans är vi IK Brage!

Relaterade nyheter

Buy Ticket

sign in to post your comment or signup if you dont have any account.